Skagen

For omtrent en uke siden tilbringte jeg en uke i Skagen sammen med Juni, på en måte er det vel mer eller mindre blitt tradisjon og dra ned til besteforeldrene sitt hus om sommeren. 

Jeg kom tilbake på skolebenken igjen på torsdag, selfølgelig er det kjipt og stå opp tidlig å begynne igjen. Men også litt deilig og starte med fotballtrening, og komme inn i rutiner.
DanacupNå er jeg endelig hjemme etter seks utrolig morsomme dager, har virkelig kost meg maks! Spillt fotball, spist godteri, vært i byen, sett på gutter, tatt karusseler, danset, blitt kjent med nye, og rett og slett bare kost meg med de herlige jentene på laget mitt. Jeg lå på et liggerunderlag, og en for kort sovepose, så det var helt ubeskrivelig deilig og sove i natt, og å kunne sove til noe som var lengere enn halv ni. Det er kanskje det beste med og reise, å komme hjem. Men uansett så har Dana Cup har virkelig vært en fantastisk minnerik uke som jeg kommer til og huske på resten av livet mitt. 

Skagen

Hadde en utrolig fin tur sammen med min Juni, vi dro i firetiden på syttende mai og kom hjem i natt. Turen besto av mange sykkelturer, insekter og tennislignende ting. Og nesten alle dagene var det over tjue varmegrader, det var virkelig sommeridyll. Får så utrolig mye blogginspirasjon når det er så fint vær, så jeg får se om jeg kanskje begynner og blogge igjen. Men ingenting er sikkert, men gjerne kommenter inlegg du vil ha så får jeg idéer fra dere også!

Christmas in New York


Åh, kan ikke vente til og feire julaften i New York! Med masse julepynt, stå på skøyter i central park, rope etter en taxi og selvsagt shopping.Jeg heter Åsta, en tretten år gammel jente. På bloggen min kan du blant annet lese om den veldig "intressante" hverdagen min, innkjøp, meninger, sminke og kanskje det til og med kommer en liten video i blandt. Håper du koser deg på bloggen min!

+ Legg meg til som venn


Follow on Bloglovin
hits