smoothie


 

Dunkin' Donuts

Hadde verdenst søteste donuts ferske fra New York i bursdagen min, syntes de var så fine og søte så måtte legge ut et bilde her på bloggen.

Muffins

I dag har jeg ryddet rommet og vært hos trine, vi lagde cupcakes og laget et par videoblogger de er allerde ute på trine sin blogg så sjekk den ut her. Planen var og lage cupcakes med søt pynt osv.. Men da vi kom til butikken manglet Trine to kroner til og kjøpe det vi skulle ha så vi valgte en billig en og det ble rimelig kjedelig. Men bedre enn ingenting godt var det hvertfall.


Har du baket i dag?

Elsker denne mandagen!

Kan ikke si de thar vært en dårlig start på uka akkurat, er så lykkelig og har en god følelse på jeg klarer og få biletter til One Direction konserten. Med tanke på at moren til Emma sitter på jobb med et helt crew bak seg. Ehhe, eller hun har medhjelpere. Jeg tok nettop av meg skoene, det første jeg gjorde da jeg kom hjem var og finne mer ut om konserten. Og høre sangen om og om igjen. Har endelig klart og roe meg litt nå, så har laget meg en kopp med te, og tatt et kakestykke. NAM! 


Skal du prøve og få biletter til One Direction konserten? Har du hatt en fin start på uken?

Verdens søteste cupcake

Som dere vet feiret jeg bursdagen min i går med familien, og da hadde vi fått kjøpt mange mini cupcakes fra New York fra et kjent cupcake bakeri kalt "Baked by Melissa" . Det er mange forskjellige typer og de er super søte og kjempe små!
Jeg heter Åsta, en tretten år gammel jente. På bloggen min kan du blant annet lese om den veldig "intressante" hverdagen min, innkjøp, meninger, sminke og kanskje det til og med kommer en liten video i blandt. Håper du koser deg på bloggen min!

+ Legg meg til som venn


Follow on Bloglovin
hits