bursdag

Har virkelig kost meg i dag, feiret bursdag hos veninnen min Juni. Vi spillte Vollyball, kjørte banan og vannsofa, og spiste god mat. Åh, jeg har virkelig verdens beste venner! Har du kost deg i dag, hva har du gjort?

sommerdag


Har hatt en utrolig koselig dag hjemme hos Trine, vi tok bilder og bare slappet av i solen.

Hva har du gjort i dag?

to uker siden
I dag har jeg hatt besøk av min Jennifer, vi så på verdenst søteste film som heter Flipped. Om du ikke har sett den så måå du se den! Ellers er det to uker siden One Direction, tiden går så utrolig fort. Send meg tilbake i tid!

Hvordan har din dag vært?

søndagsmorgenÅh, jeg elsker søndager. Været er også strålende i dag, så skal finne noen venniner jeg kan gjøre noe med ▲gossip girl

Slapper av med gossip girl nå, og skal snart spise frokost. Det ble ikke blogging i går eller på torsdag fordi jeg var heeeelt utslitt, så ja. Pluss at motivasjonen er på bånn når det ikke er varmt ute, heldigivs er våren her nå! Heeeeerlig. Skal ta en tur til byen i dag, tar med meg kameraet så håper jeg husker og ta noen bilder. Og forresten bilde er et arkivbilde, er ikke så blek nå lover.


Hva er dine planer for dagen?

Valentine's day

Har gjort relativt lite i dag, egentlig bare hatt egen styrketrening og ryddet litt. Akkurat nå ser jeg på Valentine's Day, og det er seriøst verdenst søteste film. Har sikker sett den 10000 ganger, men blir aldri lei av den om du ikke har sett den (noe du sikkert har) så burde du se den nåå!

 

Hva er din favorittfilm? Har du sett Valentine's day?

storkoser meg

har drevet med hele ukas lekser som vanlig på mandager, har bare matteleksen igjen nå så er jeg ferdig. 

Hva driver du med?

helt utslitt

Er så ufattelig sliten har hatt en kjempe koselig kveld med myeee dansing! Så akkurat nå holder jeg på og sovne.. Bildene kommer i morgen.

Har du hatt en fin kveld?

Snø

Merkelig nok kom snøen endelig til Kristiansand, akkurat på 1.Desember. Ble nokså overassket da jeg våknet til helt hvitt ute men nokså glad også. Pleier somregel og elske snøen den første uken så hater jeg den. Men det er greit at den er her i Desember det hjelper bare med julestemningen. I dag har jeg vært med Trine i byen, fikk kjøpt litt julegaver til besteforeldre og filmet litt til juleserien som kommer om to uker tror jeg. Nå sitter vi bare og koser oss med julelista mi og venter på barne tv sin julekalender. Ingen av oss hadde særlig "bildedag" i dag så vi ser ikke så freshe ut.Julestemning

Akkurat nå har jeg laget meg grøt, hører julemusikk og pugger til naturfagsprøven jeg har i morgen.Gleder du deg til jul?

Joggebukse

Jeg elsker virkelig onsdager, vi har gøye fag på skolen, slutter tidlig og når jeg kommer hjem har jeg en hel dag på meg til og bare chille. I dag har jeg ryddet litt rundt i huset, laget middag, slappet av også har jeg også forhåndsskrivd noen inlegg. Nå har jeg nettop tatt meg en dusj og skal til og rydde rommet mitt. Jeg elsker og få gjort mye i løpet av en dag!

Har du fått mye ut av dagen din i dag?

Fotballavslutning

Nå kom jeg nettop hjem fra fotballavslutning, kvelden var utrolig koselig. Og det ble mye prating og latter. Vi hadde kåringer, pizza og quiz. Vant sikkert over fem ting, er sikkelig glaad. Men nå må jeg øve til franskprøve i morgen, årgh som jeg gruer meg. Vel håper deres kveld blir bedre enn min hvertfall.
Også er selføglelig alle bildene av Lea, søtingen.

Nittende november

Mandag igjen, årgh vil ha helg igjen! I dag på skolen hadde vi gym hele dagen, ikke kjempe gøy men helt greit. Når jeg kom hjem var jeg kjempe sliten, og dusja. På toppen av det er det grått, regn og isglatt ute i dag. Og nå skal jeg gjøre stress lekser, og gjett hvem som var så flink og glemte speilrefleksen sin i bilen til mamma? Så dere får bare overleve med arkivbilde i dag..


Hvordan har din skoledag vært i dag?

Søndagsmorgen

Våknet relativt tidlig til og være meg, dagen skal jeg egentlig bruke på og slappe av, forhåndsskrive inlegg og kino. 


 

Ny hund

Åå! Den nye hunden min Dalma er så utrolig skjønn. Dalma er en dalmantiner som er hvit med svarte prikker, også er hun 4-5 år. Vi bestemte ikke navnet, siden vi fikk den av noen beskjente. Har ikke kjent henne i 24 timer en gang, og elsker henne allerde. Hun er utrolig kosete og slikker hele tiden. Hun løper rundt overalt og har topphumør. Den andre hunden vi har er litt sjalu men tror det går bra, hvis det går bra kan vi beholde Dalma ♥
Har du hund eller et annet dyr?

Høstvær

Åh som jeg slker været i dag! Akkurat det høstværet jeg elsker, sol og rundt 5-10 grader. Akkurat passe til og kunne gå med en vanlig jakke og et skjerf. Istedet for og gå helt inpakka i dunjakke, lue og votter. Dagen i dag har egentlig vært veldig grei, senere i dag skal jeg på besøk til en hund vi kanskje skal få en dalamniner jente som heter Dalma. så det gleder jeg meg til, ellers har jeg ingen spessielle planer. 

Har du noen planer du gleder deg til i dag?

James Bond

Har nettop gjort meg klar til kino, jeg skal se James Bond med familien. Har aldri settt en James Bond film så dette kan bli intressant.. Snakkes!
Tirsdag

Jeg er på vei ut døren nå, typisk meg. Vi har nesten fri i dag fra skolen vi skal bare på elevsamtaler og jobbe med et prosjekt også har vi fri resten av dagen! Blogger mer senere i dag, og tuse takk for kommentarene jeg få. Blogglysten min er på topp, forsett med det!

Hva er dine planer for dagen?

Lørdagsmorgenen

Sto opp klokka ti i dag! Har ryddet rommet og spist frokost. Eller rettere sagt holder jeg på og rydde rommet. Som sag så skal jeg ha familieselskap senere i dag. Men de kommer ikke før klokka fire så skla bare være hjemmme og hjelpe til meg og rydde og gjøre klart osv. Tenkte jeg kunne starte med ukens spørsmål i morgen, så hvis det er noe du lurer på kommenter det!

Er det noe du vil jeg skal svare på i ukens spørsmål?

 

Heeeeeeeeeeeelg

Åh, jeg elsker heeeelg! Det er så herlig følelse når du kan gå hjem etter siste time. Ialfall tror denne helga blir veldig bra skal blant annet ha familieselskap i morgen og kanskje på halloween disko i kveld. Også har vi kjøpt gresskar så har kommet litt i halloween stemning også. Aner ikke hvorfor jeg er så pshyced men ja, uansett goood helg!Heeele huset er fyllt med forskjellige Obama ting dette er bare noe av det i tilegg til buttons, plakater osv.. 


 

Skal du noe gøy i helga?

tjuefemte oktober

Føler at vi er den eneste byen i hele Norge hvor det ikke har snødd i dag, menmen jeg skal ikke klage er sjeleglad for det! Håper det blir sånn som i fjor at snøen ikke kom før andre uka i Desember. Men sånn som været er nå så tviler jeg på det.. I dag har jeg gjort litt matte også har jeg nettop kommet ut av dusjen siden jeg har vært på trening. Nok et kjedelig hverdagsinlegg som jeg sikkert kommer til og slette etterhvert..

gammelt bilde, hah.

Hva har du gjort i dag?

Elsker onsdager

Åh, som jeg elsker Onsdager vi slutter ti over halv ett helt herlig! I dag skal vi spille kamp og to timer faktisk, grugleder meg litt men blir sikkert gøy. Hadde planer om å blogge i går men fikk ikke mulighet til og overføre bildene mine så sånn ble det.


Oj så fint bildet asdfghjk. Det har også begynnt og bli sykt kladt ute, må kjøpe meg en ny jakke fortest som mulig er allerede blitt nokså forskjølet.
Også tenkte jeg at jeg kanskje jeg kunne begynnt med ukens spørsmål. Med tanke på at jeg får et par men ikke så utrolig mange så kanskje bare måndens spørsmål. Hva syntes dere ukens eller månends spørsmål?

Høst

Da har jeg og Jenny nettop vært ute og tatt litt høstbilder, merker at det bgynner og bli sikkelig kaldt ute nå. Men i dag var det heldigvis sol, noe det ikke har vært på to uker.
Er det kaldt der du bor?

Julesang

Det blir igrunn nokså kjedelig blogging i hverdagene mine, men bedre enn ingenting håper jeg. Vi hadde norsk skrivedag på skolen, noe som var kjedelig etter skolen pugget emg og Juni til naturfagsprøven som står for tur i morgen. Må tilbake til pugging nå egentlig. Men fant verdenst søteste julesang i går fra jul i svingen den må dere høre, gleder meg sikkelig til juleseriene begynner igjen kan ikke finne dem noe sted på nettet utenom fleksnes som jeg så i fjor jul.

Hva syntes du om sangen? Gleder du deg til juleseriene på tv begynner? Hva er din favoritt juleserie?

Ruth 13 år!

Verdenst søteste bestevennine har bursdag i dag, og hun er seriøst verdenst mest herlige jente! Ønsker deg alt godt i dag vennen min ♥


<param

Bursdag

Jeg har akkurat gjort meg klar til bursdagen til verdenst søteste Ruth som blir tretten år i dag, gleder meg veldig med tanke på at det var veldig koselig i fjor. Og som dere vet er jeg lat når det gjelder bilder så dere får tåle photobooth bilder nå..
Juleserie

Jeg kom med en idé her om dagen, jeg tenkte og starte en juleserie på bloggen i desember. Alså jeg kommer til å legge ut en video en gang i uken, med et jule tema foreksempel  ting som oppskrifter, sminkelooker, juleshopping, gavetips, outfitvideoer (til julekvelden, nyttersaften, hverdag osv..) juletrepynting, julekjoler, favoritt julemat og vanlig julehverdag. Er ikke helt sikker på om jeg skal enda, men kommer til å gjøre det om dere har lyst.
Så hva sier dere, har dere lyst på en juleserie på bloggen?

10.10.2012

Vet det er litt sen blogging nå, men sånn for det bare bli. Kom hjem gjorde lekser, spiste, og var på dataen så spillte jeg kamp klokka fem(VI VANT 3-2!!!!). Så fikk ikke så mye tid til og blogge og ja vet dette blir et veldig kjedelig inlegg. Og forresten ble jeg kjempe glad for kommentarene jeg har fått i det siste forsett, blir utrolig glad. Uansett jeg er forsatt kjempe stoka på jul, holder på å sprenge jeg har bare hørt på julemusikk siden søndag. Og nå skal jeg sette på Love Actually for 4578 gang, hvis du har noen julefilmtips (engelske) så skriv dem ned trenger det virkelig!


Har du noen julefilmtips?

Middag hos bestemor

Jeg er på vei ut døren akkurat nå men blogger likevel, vi skal til bestemor og spise "middag" nå eller frokost for vår del hvertfall, og etter det skal jeg spille teaterstykke klokka tre. Så kommer vel ikke hjem før 5-6 tiden tror jeg. Blir bare webcamera siden jeg somsagt er på vei ut døra!
Danmark

Kom hjem fra danskebåten for noen timer siden, har storkost meg sammen med Trine og familien de siste tre dagene. Vi har blant annet kjørt gokart, vært på akvarium, vært ibadeland, vært på stranda, og vært på shopping. Jeg tok ikke noen bilder utenom da jeg var på akvariumet men jeg derrimot filmet mye så kommer til og redigere en video fra Danmark, når jeg kommer til å gjøre det er en annen sak.. Dere vet jo hvor treg jeg er men skal prøve. Her er ialfall bildene fra akvariumet.


Bursdagsfest

Har nettop ankommet T-blends crib aka Trine, i morgen skal vi på danskebåten i syv tiden kommer sikkert til å være død men yolo. Verdenst beste venniner tok meg med på Dolly Dimples hadde det ufattelig koselig, for dere som ikke visste det så fyller jeg tretten år i morgen endelig! Også må jeg også få sagt at det ikke blir noe blogging i danmark siden det ikke er internett der, men tar mange bilder og jeg kommer hjem igjen på torsdag ettermiddag så dere overlever to dager uten blogging håper jeg, må sove nå god natt.


Bildet ble tatt før jeg dro på Dolly Dimples, meget fint må jeg få sagt.

 

Salat

Hadde overnatting av Jennifer i går, det var utrolig koselig. Kvelden gikk mest til One Direction, og snakking. Håper dere forstår at når jeg har overnatting eller er optatt så prioriterer jeg heller og være med venner enn og blogge. I dag har jeg bare sløvet en typisk søndag med andre ord, har nettop laget meg en baconsalat og iste.
Harry følgte meg på Tumblr..


Hva gjorde du i går kveld? Har du en favorittsalat?

Høstferie

Kan ikke beskrive hvor utrolig deilig det er med høstferie. Er så skolelei nå, det kan ikke bare være meg som er det eller.. Gleder meg hvertfall veldig til Danmarkstur med Trine, mange overnatttinger, byturer, sitte inne under teppe med varm drikke og en god bok og kafébesøk med venner og ikke minst til BURSDAGEN MIN som er på tirsdag, blir endelig tretten. Akkurat nå har jeg nettop kommet hjem til moren min holder på og pakke ut nå så må nesten forsette.Hva skal du i høstferien? Er du skolelei?

 

 

Regn

Kom nettop hjem fra Trine, skal gjøre litt matte nå og senere skal jeg spille kamp. Været er sikkelig dårlig for tiden, regn hver enste dag kan ikke fordra det!

Er det fint vær der du bor? Hva slags vær liker du?

Lørdagskos

Har hatt en veldig fin dag i dag, i morgen skal jeg på teaterøving og akkurat nå sitter jeg bare her og har en chill lørdagskveld.Viser inleggene i morgen siden det er så mørkt ute nå så gled dere!

Hva har du gjort i dag? Hvordan er din lørdagskveld?

Byen

Er på vei ut døren nå skal dra til byen nå sammen med Trine, Vilde, Lucy og Ruth. Kan vise innkjøp når jeg kommer hjem om dere har lyst og om jeg kjøper noe intressant da. Men må gå nå.Hva skal du i dag? Vil du se innkjøp?

 

Endelig fredag

Hallo! Har endelig fått internett her hos mamma så nå bli blogginga på topp kjenner også at jeg har fått veldig blogglyst nå så bra blogging blir det forhåpentligvis framover, men nok om det.ENDELIG FREDAG, har vært en slitsom uke og i dag hadde vi matte - og samfunnsfagprøve. Neste uke skal vi ha tre prøver så jeg får bare nyte helgen så lenge den varer. I dag skal jeg ha overnatting av Trine, blir veldig koselig tror jeg og i morgen skal jeg en tur til byen. GOD HELG!Hva skal du i helgen? Har du mange prøver?

Fotballkamp

Nå skal jeg til og dra for og spille fotballkamp, føler ikke vi kommer til og vinne men men gøy er det jo. Hade!

Litt sånn yolo liksom.

Bart

Vet jeg ikke har blogget på noen dager nå, men har nemlig ikke hatt internett. Nå sitter jeg på skolen og har valgfag. ALLE SAMMEN BESØK INSTAGRAMMEN VÅR: ODDEMARKA! Her er et par bilder som vi var ute og tok i stad. 
MGP

Har nettop sett ferdig mgp.jr sammen med de to J'ene (Jenny og Juni) Berge vant ikke, eller Nina som var kjipt "tok det sånn passe greit".
Freeedaaag

Kan ikke engang beskrive hvor godt det er med helg, kjenner jeg begynner og bli utrolig skolelei nå. På skolen i dag avsluttet vi siste time i en park med boksen går. Nokså bra slutt på fredagen igrunnen, var i parken en-to timer etter skolen var ferdig så syklet jeg hjem og har bare nytt helgen på sofaen, så langt. 

 

Hva skal du i helgen?


Gratulerer med dagen Liam

Dette inlegget skulle egentlig vært postet i går men var så utslitt så rakk ikke og poste det.

I dag har jeg hatt en utrolig koselig kveld med mange venniner vi hadde en liten jentekveld for og feire Liam sin bursdag. Vi tok endel bilder her er de.

@

DETTE ER KØDD FOR DERE SOM IKKE SKJØNNER. 

Ingenting

Ville bare få sagt at jeg skal spille kamp til ti-tiden også har jeg skole og lekser og blabla. Så kommer sansynligvis ikke til å blogge i løpet av dagen. Men nå må jeg nesten løpe slik at jeg rekker skolen!

Peace'r litt i speilet, med mine fjortismooves

 

Familiemiddag

Hvor er kommentarene blitt av? Har den samme statistikken men det er blitt mye mindre kommentarer enn før. Blir så lite motivert til og blogge  når jeg ikke får kommentarer.. Men ialfall så skal jeg til og gå ut døren nå skal til noen i familien nå og spise litt og slikt. 

Slenger bare med et bilde av meg tatt i går på Stranda.

Inspirasjon

Jeg har vært borte de siste dagene siden som sagt så er internettet dårlig her hos mamma, så intil vi får opdatert internettet i det nye huset blir det dårlig med blogging annehver uke. Men fikk litt internett nå, de siste dagene har jeg begynnt på ungdomsskolen, vært på treninger og vært med venniner. Siden jeg ikke har tatt noe særlig til bilder slenger jeg bare med et lite "inspokollasj" som jeg lagde i farten.


Jeg heter Åsta, en tretten år gammel jente. På bloggen min kan du blant annet lese om den veldig "intressante" hverdagen min, innkjøp, meninger, sminke og kanskje det til og med kommer en liten video i blandt. Håper du koser deg på bloggen min!

+ Legg meg til som venn


Follow on Bloglovin
hits