ting som får meg til og smile

venner ♥ familie ♥ sommer ♥ sol ♥ one direction ♥ skole ♥ klassen min ♥ varme ♥ glade folk ♥ gamle ektepar ♥ positive mennesker ♥ morsomme folk ♥ sminke♥ syttende mai ♥ bursdag ♥ god mat ♥ herlige blogglesere ♥ shopping ♥ reiser ♥ musikk ♥ duftlys ♥ ryddig rom ♥ kamera ♥ new york

Hva får deg til og smile?

 

Room details
Den beste dagen i mitt liv
Følg meg!

Fikk weheartit for en stund siden, jeg hjerter nye bilder omtrent hver dag. Så hvis du vil ha litt inspirerende bilder så følg meg HER
Idag

Jeg sto nettop opp nå, I dag skal vi ha 2,5km løpetest på skolen gruer meg. Men grunnen til at jeg blogger nå er at jeg kansje ikke har mulighet senere i dag.Jeg har fotballtrenere senere i dag, også lekser osv.. Så blir sansynligvis ikke mye til blogging i dag, men i morgen er jeg tilbake.

Jul

Gleder meg så utrolig til jula, til pepperkakebaking, lukten av kakao, adventskalender, adventslyd, god mat, tid sammen med familie og venner, trasking i byen under julelysene på leting etter julegaver og ikke minst til julaften og nyttersaften! Holder på å lage jule-spotifylisten min nå, kan sikkert legge den ut når jeg er ferdig om dere har lyst kommenteer. I mellomtiden så kan dere nyte disse julebildene fra we heart it.
Just girly things

Satt og bladde gjennom just girly things på tumblr, jeg fatn et par som jeg "kjente meg igjen i" eller likte. Så tenkte jeg kunne lage en kjollasj av de.
Må gjøre video!

Skal lage må gjøre video i dag sammen med Mathilde og Astrid, så kom med maaange forslag nå!
Bildedør

Fikk tilsendt noen bilder i posten og fant ut av at jeg skulle henge dem opp på døren, syntes resultatet ble helt greit.

Berge Ohm

Bare meg som elsket han i går? Hvertfall dagen i dag har gått til stalking av youtube videoer. Han virker så søtt, morsom og snill og ikke minst verdenst fineste stemme ♥

Hva syntes du om Berge?

Douglas Booth


Så filmen LOL! her om dagen, og jeg har forelsket meg helt i Douglas Booth! Syntes du Douglas Booth er kjekk?

Hvilkene blogger leser du?


Martine // Mathilde// Martine // Betina Ingrid // Kaja // Malin // Elise Jennifer // Aurora // Anna // Erica 

Hvilkene blogger leser du?


Ferdig på barneskolen

Jeg vet, jeg vet har vært utrolig dårlig til å blogge denne uken men føler bare at det kanskje ikke er så sykt mye intressant for dere og lese. Men jeg har ialfall vært på besøk her og der, jogget, spillt fotball og kost meg på skolen. Nå er snart syv års skolegang over, og årene har gått veldig fort. Det er litt trist og tenke på at om en uke så er jeg helt ferdig med barneskolen, alle lærerene, klassen og skolegården er borte. Men samtidig gleder jeg meg også veldig til ungdomsskolen, og er stort sett fornøyd med klassen min.


Jeg heter Åsta, en tretten år gammel jente. På bloggen min kan du blant annet lese om den veldig "intressante" hverdagen min, innkjøp, meninger, sminke og kanskje det til og med kommer en liten video i blandt. Håper du koser deg på bloggen min!

+ Legg meg til som venn


Follow on Bloglovin
hits