christmas in new york
Hva syntes du om bildene?

Babyen min

Blir altfor mye Dalma på bloggen, men se på henne da hun er jo så søt!Bursdag helg

Har nettop kommet hjem fra bursdagen til verdenst beste Trine, det var veldig koselig. Hadde sikkelig dårlig tid så da tok jeg ikke med speilrefleksen men i går var jeg i bursdag-overnattingen vi har hos Vera hvert år som også var super koselig og da hadde jeg tatt med speilrefelksen så tok maaange bilder. Er kjempe trøtt nå, så skal legge meg. God Natt!
Skagen

Hadde en herlig tur sammen med Juni og familien hennes, tok ikke noe særlig med bilder som dere ser men bedre enn ingenting. 

Rainy day


Været i dag er det samme "sommerværet" vi stort sett har hatt sommeren 2012 våknet halv ti i dag har bare tenkt og rydde litt skal også dra til mamma i dag så må pakke.
Photoshoot

I natt så overnattet jeg hos Jennifer, sammen med Lucy vi hadde photoshoot hvor jeg var fotograf. Vi var også på dataen, lakka neglene og tilslutt endte vi opp med og sove i et telt ute. Men nå har vi tenkt til å stelle oss, har egentlig ikke noe særlig planer utover dagen. Men vi finner nok på noe, her er noen av bildene jeg tok.

?In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.?Bursdag grillings


 

Barneskole avslutning


Mozhdah og Vilde

Larine, Ingvild, Viktor, Karen, Mathilde, og MariusFrida, Vera, Synne, Sofie, Mathilde, Marthe, Julie, Lukas, Viktor, Jonas, Amar, Signe, Håkon,Marius, Kristian, Karen, Michael, David, Jonas,Einar, Nicolai, Khyber, Lars, Ragnar, Gard, Bjørnar, Sveinung,Benjamin, Ingvild, Vilde, Marthine, Mozhdah, Jenny, Lucy, Juni, Ruth, Natalie, Hedda og Elise.


Hedda, meg, og Julie

Six-pack boooy!

Marthine, Larine, Gard, Ingvild, Julie og Mathilde

Meg og Mathilde, holdt herrenes tale

Marcus holdt damenes tale


Karen

Amar sitt rene ansiktGard og Amar

Lars og Viktor

Sivert

Dere har vært den beste klassen jeg kunne hatt, takk for fine år!

Siste dag på barneskolen

Dagen i går var kjempe koselig, men også utrolig trist. Gråt mye mer enn jeg trodde jeg skulle, og det må jo ha sett litt komisk ut da jeg satt på benken og hylgråt. Vi kom på skolen, og som vanlig på siste skoledag før ferien har vi aktivitetsdag/idrettsdag. Syvende klasse kan jobbe på forskjellige poster noe jeg gjorde, fikk derfor ikke gjort noe særlig, men slo rekorden på jenter i kulekasting (woho, jeg er sshhhporty!) Etterpå spiste vi godteri i klasserommet jeg hadde selfølgelig ikke rukket og kjøpe godteri men fikk av verdenst beste folk, også i lang fri deretter kastet vi vann på sjette klasse siden vi aldri har likt dem noe spessielt. Så spillte syvende den årlige kampen mot lærerene. Og vi var de første syvende klassene ikke har tapt mot lærerene, så gikk vi i klasserommet lærerene snakket og jeg trodde ikke jeg skulle gråte men gjett om. Jeg kunne kjenne tårene trille og når jeg så vennne mine gråte ble alt verre.. Vi fikk is, og løp gjennom klasserommene til alle klassene og planka i trappa.

 

 

Fra et eple, til alt dette..

Tusen takk, verdenst beste gutter! Kommer til å savne dere veldig.

Håkon bare poser litt med fotballsko


Verdenst beste lærer, takk for fine år!

Lærerens cheeleader..Mål, fotballglede


Spontan overnatting..

Da er jeg kommet hjem fra overnatting hos Jennifer, sammen med Elise, Juni og Jenny. Har ikke hatt det så koselig på lenge, kvelden var rimelig spontan vi klippet, stripet og dusjet håret til hverandre. Snakket, og ble overtrøtte. På dagen bestemte Jennifer seg for å gå på "tur" men ikke overraskende endte vi opp på Meny. Her er et bildedryss..

Etter trine, klippet og stripet håret.

Dere er verdenst beste jenter, glad i dere ♥

 

"Because when you look around life is pretty amazing"Tiredness

Kjenner øynene mine er tunge som mursteiner, beina mine føles ut som om de skal knekke. Kort sagt, jeg er helt utskjørt legger antaglivis bildene ut i morgen men er er et par.

 

Hva syntes du om bildene?

Gamle bilder

Jeg satt og bladde gjennom noen gamle album på dataen og kom over et par gamle bilder fra en-to år siden. Utrolig flaut å se tilbake på hva slags klær jeg gikk med, håret mitt og alt sånn. Videon tok tre timer og laste inn til youtube siden den er fem minutter lang så får se når den kommer.

Tørr nesten ikke legge ut det er så sykt kleint, men alt for bloggen.. 

Noen andre som kjenner seg igjen?

Overnatting

Overnattingen hos Elise sammen med Jenny var kjempe koselig her er et par bilder.
"Fisking"

Vel i går etter teateret dro meg, Jennifer og Jenny ned til bertes for å møte Elise og vel vi fant en død fisk flyte i tanga.. Jenny og Elise tok litt av med den døde fisken. ADVARSEL OM DU SYNTES LETT TING ER EKKELT IKKE SE!
"Dette er ikke okei!"Sommer

Hadde en helt herlig dag i går, fikk ikke blogget før nå men litt fri må jeg jo ha. Her er bare et bildedryss så kan dere vel egetnlig se ut ifra det hva jeg gjorde..


Skoleballvet jeg er nydelig
Alt i alt var det en veldig koselig kveld, med bra folk

 

 Jeg heter Åsta, en tretten år gammel jente. På bloggen min kan du blant annet lese om den veldig "intressante" hverdagen min, innkjøp, meninger, sminke og kanskje det til og med kommer en liten video i blandt. Håper du koser deg på bloggen min!

+ Legg meg til som venn


Follow on Bloglovin
hits