DanacupNå er jeg endelig hjemme etter seks utrolig morsomme dager, har virkelig kost meg maks! Spillt fotball, spist godteri, vært i byen, sett på gutter, tatt karusseler, danset, blitt kjent med nye, og rett og slett bare kost meg med de herlige jentene på laget mitt. Jeg lå på et liggerunderlag, og en for kort sovepose, så det var helt ubeskrivelig deilig og sove i natt, og å kunne sove til noe som var lengere enn halv ni. Det er kanskje det beste med og reise, å komme hjem. Men uansett så har Dana Cup har virkelig vært en fantastisk minnerik uke som jeg kommer til og huske på resten av livet mitt. 


  1 kommentarer på "Danacup"

Postet av: conna
liker din dobbelhake :)
01.08.2013, 13:41

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Jeg heter Åsta, en tretten år gammel jente. På bloggen min kan du blant annet lese om den veldig "intressante" hverdagen min, innkjøp, meninger, sminke og kanskje det til og med kommer en liten video i blandt. Håper du koser deg på bloggen min!

+ Legg meg til som venn


Follow on Bloglovin
hits