gossip girl

Slapper av med gossip girl nå, og skal snart spise frokost. Det ble ikke blogging i går eller på torsdag fordi jeg var heeeelt utslitt, så ja. Pluss at motivasjonen er på bånn når det ikke er varmt ute, heldigivs er våren her nå! Heeeeerlig. Skal ta en tur til byen i dag, tar med meg kameraet så håper jeg husker og ta noen bilder. Og forresten bilde er et arkivbilde, er ikke så blek nå lover.


Hva er dine planer for dagen?


  5 kommentarer på "gossip girl"

Postet av: bysanni.blogg.no
Kjempebra blogg du har, stå på videre med blogginga! men tror du at du kunne hjulpet meg litt? Du skjønner, jeg greier ikke å bestemme meg for hvilke av de to antrekkene på bloggen min som jeg liker best, kan du si din mening i kommentarfeltet på bloggen min?
02.03.2013, 11:15
URL: http://bysanni.blogg.no
Postet av: Rutta
Skal til byen jegggggg
02.03.2013, 11:23
Postet av: Lucy
Elsker Gossip Girl. Det var en sykt bra serie, dumt at den er over :(
02.03.2013, 12:55
Postet av: hejj
åsm
02.03.2013, 20:55
Postet av:
Ilåvyårblåg
02.03.2013, 22:59

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Jeg heter Åsta, en tretten år gammel jente. På bloggen min kan du blant annet lese om den veldig "intressante" hverdagen min, innkjøp, meninger, sminke og kanskje det til og med kommer en liten video i blandt. Håper du koser deg på bloggen min!

+ Legg meg til som venn


Follow on Bloglovin
hits