Snø

Merkelig nok kom snøen endelig til Kristiansand, akkurat på 1.Desember. Ble nokså overassket da jeg våknet til helt hvitt ute men nokså glad også. Pleier somregel og elske snøen den første uken så hater jeg den. Men det er greit at den er her i Desember det hjelper bare med julestemningen. I dag har jeg vært med Trine i byen, fikk kjøpt litt julegaver til besteforeldre og filmet litt til juleserien som kommer om to uker tror jeg. Nå sitter vi bare og koser oss med julelista mi og venter på barne tv sin julekalender. Ingen av oss hadde særlig "bildedag" i dag så vi ser ikke så freshe ut.
  0 kommentarer på "Snø"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Jeg heter Åsta, en tretten år gammel jente. På bloggen min kan du blant annet lese om den veldig "intressante" hverdagen min, innkjøp, meninger, sminke og kanskje det til og med kommer en liten video i blandt. Håper du koser deg på bloggen min!

+ Legg meg til som venn


Follow on Bloglovin
hits