Anbefaling: Tørr hud

Regner med at det ikke bare er meg som begynner og få tørrere hud nå som det begynner og bli kaldere ute. Siden jeg har tre produkter jeg er fornøyd med som er livsreddere gjennom vinteren så tenkte jeg at jeg kunne vis dere. Kanskje dere får noen tips, eller at dere bare syntes det er gøy og se.


Carmex, de fleste har sikkert hørt om denne. Dette er en lip balm, som jeg absolutt elsker. Jeg sliter veldig med tørr lepper om vinteren, og denne er den eneste jeg har prøvd som virkelig fungerer. I fjor vinter brukte jeg nesten ti bokser! 

Ceridal, dette er en kuldekrem. Jeg bruker den bare rundt øynene men du kan bruke den i hele ansiktet. Den er veldig tykk, det er grunnen til at jeg ikke har den i ansiktet. Den funker kjempe bra og holder hele dagen og den er heller ikke noe dyr. Kan fåes kjøpt på apotekettil 99kr,-

Dette er en fuktighetskrem fra Clean Start, denne funker også kjempe bra og lukter også godt. Jeg har en miniversjon som jeg fikk i et kit. Men tror den koster rudt 200 i fullstørrelse. Kan fåes kjøpt på apoteket.

Bruker du noen av disse produktene? Sliter du med tørr hud om vinteren?

 


  1 kommentarer på "Anbefaling: Tørr hud"

Postet av: vilde
carmex<33
06.11.2012, 18:51

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Jeg heter Åsta, en tretten år gammel jente. På bloggen min kan du blant annet lese om den veldig "intressante" hverdagen min, innkjøp, meninger, sminke og kanskje det til og med kommer en liten video i blandt. Håper du koser deg på bloggen min!

+ Legg meg til som venn


Follow on Bloglovin
hits