Elsker onsdager

Åh, som jeg elsker Onsdager vi slutter ti over halv ett helt herlig! I dag skal vi spille kamp og to timer faktisk, grugleder meg litt men blir sikkert gøy. Hadde planer om å blogge i går men fikk ikke mulighet til og overføre bildene mine så sånn ble det.


Oj så fint bildet asdfghjk. Det har også begynnt og bli sykt kladt ute, må kjøpe meg en ny jakke fortest som mulig er allerede blitt nokså forskjølet.
Også tenkte jeg at jeg kanskje jeg kunne begynnt med ukens spørsmål. Med tanke på at jeg får et par men ikke så utrolig mange så kanskje bare måndens spørsmål. Hva syntes dere ukens eller månends spørsmål?


  3 kommentarer på "Elsker onsdager"

Postet av: Synne
Ukens :)
24.10.2012, 18:45
Postet av: Mimi
Ukens!!
24.10.2012, 20:41
Postet av: Hagen
Ukas!
24.10.2012, 21:01

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Jeg heter Åsta, en tretten år gammel jente. På bloggen min kan du blant annet lese om den veldig "intressante" hverdagen min, innkjøp, meninger, sminke og kanskje det til og med kommer en liten video i blandt. Håper du koser deg på bloggen min!

+ Legg meg til som venn


Follow on Bloglovin
hits