Danmark

Kom hjem fra danskebåten for noen timer siden, har storkost meg sammen med Trine og familien de siste tre dagene. Vi har blant annet kjørt gokart, vært på akvarium, vært ibadeland, vært på stranda, og vært på shopping. Jeg tok ikke noen bilder utenom da jeg var på akvariumet men jeg derrimot filmet mye så kommer til og redigere en video fra Danmark, når jeg kommer til å gjøre det er en annen sak.. Dere vet jo hvor treg jeg er men skal prøve. Her er ialfall bildene fra akvariumet.  0 kommentarer på "Danmark"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Jeg heter Åsta, en tretten år gammel jente. På bloggen min kan du blant annet lese om den veldig "intressante" hverdagen min, innkjøp, meninger, sminke og kanskje det til og med kommer en liten video i blandt. Håper du koser deg på bloggen min!

+ Legg meg til som venn


Follow on Bloglovin
hits