Bursdagsfest

Har nettop ankommet T-blends crib aka Trine, i morgen skal vi på danskebåten i syv tiden kommer sikkert til å være død men yolo. Verdenst beste venniner tok meg med på Dolly Dimples hadde det ufattelig koselig, for dere som ikke visste det så fyller jeg tretten år i morgen endelig! Også må jeg også få sagt at det ikke blir noe blogging i danmark siden det ikke er internett der, men tar mange bilder og jeg kommer hjem igjen på torsdag ettermiddag så dere overlever to dager uten blogging håper jeg, må sove nå god natt.


Bildet ble tatt før jeg dro på Dolly Dimples, meget fint må jeg få sagt.

 


  1 kommentarer på "Bursdagsfest"

Postet av: Lucy
kos deg <3 <3
01.10.2012, 22:17

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Jeg heter Åsta, en tretten år gammel jente. På bloggen min kan du blant annet lese om den veldig "intressante" hverdagen min, innkjøp, meninger, sminke og kanskje det til og med kommer en liten video i blandt. Håper du koser deg på bloggen min!

+ Legg meg til som venn


Follow on Bloglovin
hits