Endelig fredag

Hallo! Har endelig fått internett her hos mamma så nå bli blogginga på topp kjenner også at jeg har fått veldig blogglyst nå så bra blogging blir det forhåpentligvis framover, men nok om det.ENDELIG FREDAG, har vært en slitsom uke og i dag hadde vi matte - og samfunnsfagprøve. Neste uke skal vi ha tre prøver så jeg får bare nyte helgen så lenge den varer. I dag skal jeg ha overnatting av Trine, blir veldig koselig tror jeg og i morgen skal jeg en tur til byen. GOD HELG!Hva skal du i helgen? Har du mange prøver?


  0 kommentarer på "Endelig fredag"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Jeg heter Åsta, en tretten år gammel jente. På bloggen min kan du blant annet lese om den veldig "intressante" hverdagen min, innkjøp, meninger, sminke og kanskje det til og med kommer en liten video i blandt. Håper du koser deg på bloggen min!

+ Legg meg til som venn


Follow on Bloglovin
hits